Vaarles op maat, leren varen, praktijkvaren, vaarinstructeur.

Ontspannen en zorgeloos varen, dat wil iedereen toch!

Het vergroot het vaarplezier aanmerkelijk. Het is fijn om een schip onder controle te hebben en zonder stress te kunnen varen. Heeft u een eigen boot of bent u van plan een boot te gaan huren of kopen en u voelt zich nog niet zeker genoeg in bepaalde situaties? Ik kan u als professioneel schipper / kapitein alle kneepjes van het vak leren . Broekhof Nautiek biedt u vaaropleidingen aan geheel naar uw wens, leren varen zonder stress.

Zo bieden wij vaarinstructies voor meerdere personen aan, maar verzorgen ook vaarinstructies 1 op 1. Of dit nu langzaam varend is met bijvoorbeeld een sloepje, varen met een groot schip of leren varen in een snelle motorboot met  hoge snelheid, alles is mogelijk.

 De basis is altijd veiligheid. 

Dus bent u op zoek naar een vaarschool / vaarinstructeur waar u goedkoop vaarles kunt volgen om zelfverzekerder te kunnen leren varen? Met een vaartraining kan ik u, in de meeste gevallen binnen 1 dag(deel) de basisbeginselen van het veilig leren varen met een vaartuig naar uw wens bewerkstelligen. Uiteraard is het varen met uw eigen vaartuig het beste dat is tenslotte het vaartuig waar u het meest vertrouwd mee wilt raken.

Met veel varen in de praktijk leert u echt veilig varen, een paar vaarlessen met daarbij de nodige theoretische onderbouwing zijn dan ook essentieel om een goede basis te krijgen voor nog meer vaarplezier. Ik lever maatwerk en geen standaard cursussen, indien gewenst stel ik aan de hand van uw wensen een lesprogramma op. U kunt hiermee uw vaardigheden (verder) ontwikkelen zodat u nog meer ontspanning en plezier beleefd aan uw vaartochten of vakanties.

Voldoet u aan het einde van les (sen) aan de basisvaardigheden dan ontvangt u een deelname certificaat.

Meer weten?

Vertrouwende u hiermee een indruk gegeven te hebben van mijn mogelijkheden. Mocht u een mondelinge toelichting willen of op een andere manier aanvullende informatie willen ontvangen dan hoor ik dat graag van u.